Kennismaking met de therapeut


Mijn naam is Evie Kox, leuk dat je mijn site bezoekt. Ik ben 30 jaar, sportief, betrokken, enthousiast en af en toe wat onhandig.
 
Sinds 2015 ben ik psychomotorisch therapeut (PMT’er) en vind ik het geweldig om lichaam en hoofd met elkaar te verbinden door lichaamsgerichte oefeningen. Ze kunnen immers niet zonder elkaar. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan met uiteenlopende doelgroepen, zoals met kinderen in het (speciaal) basisonderwijs, maar ook met volwassenen met ernstige psychiatrische problematiek. Na mijn studie ben ik enige tijd werkzaam geweest als PMT’er bij de GGzE en heb ik mijn ervaring verder uitgebreid. Om PMT vorm te kunnen geven naar mijn eigen wensen en behoeften, ben ik in 2017 deze praktijk gestart.
 
Het is mijn passie om samen op ontdekking te gaan naar je werkelijke behoeften en jou te ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling. Ik begeleid dit proces met veel plezier, humor en betrokkenheid. In mijn praktijk is ‘’ervaren’’ een kernbegrip en vind ik het belangrijk dat je je op je gemakt voelt. Pas dan kom je écht in beweging.
 
Kijk rustig rond op mijn website. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd neem dan contact met mij op.
 

Evie Kox therapeut eindhoven PMT