Evie

Evie

Ik ben Evie Kox (1990). Ik doe mijn werk graag en ben blij met mijn PMT praktijk

in Waalre. Het vak past mij goed; ik ben graag in beweging, samen met anderen, om op deze manier te ontdekken en te leren. Belangrijk in mijn werkwijze is plezier, betrokkenheid en een praktische insteek.

Ik heb van jongs af aan altijd veel bewogen, het was voor mij dan ook een logische stap om de sportopleiding ‘’CIOS’’ te gaan volgen, waar ik ben afgestudeerd als bewegingsagoog. Ik was echter nog lang niet uitgeleerd, want naast fysiek bewegen was ik ook nieuwsgierig naar wat mensen beweegt op psychisch vlak. De opleiding ‘’Psychomotorische therapie’’ die ik in 2011 startte, gaf mij dan ook het beste van twee werelden.

In 2017 ben ik begonnen met het opbouwen van mijn praktijk nadat ik mijn loopbaan in 2015 was gestart bij de GGzE. Het is een bloeiende en kleinschalige praktijk waarin ik met veel plezier werk met kinderen, jongeren, hun opvoeders en volwassenen. Elke keer weer merk ik de kracht van bewegen en lichaamsgericht werken. Voor mij zijn het dé middelen om te leren omgaan met gevoelens en dit is meestal de hulpvraag die aan mij gesteld wordt door kinderen en volwassenen.

Kom, laten we gooien, focussen, opgeven, ontspannen, leren, meppen, toelaten....

Suzanne

Suzanne

Ik ben Suzanne van der Aalst, 36 jaar, moeder van twee kinderen en woon samen met mijn partner. Bij ons wonen ook nog twee katten en een hond, er is altijd leven bij ons in huis. In mijn vrije tijd ben ik graag fysiek bezig, zoals hardlopen, boksen of andere manieren van bewegen.

Stil zitten is niet één van mijn sterkste kwaliteiten maar dit heb ik inmiddels, met vallen en op staan, nu beter onder de knie waardoor er een gezondere balans is tussen in- en ontspanning.

Balans…een woord dat met regelmaat terugkomt tijdens de PMT, want soms kunnen wij die, of je nu jong of ouder bent, even kwijt zijn. Ik ondersteun je graag om ‘’jouw balans’’ weer te vinden. Of het nu gaat om boze uitspattingen, nare gebeurtenissen of als je nog niet zo assertief bent als je zou willen, tijdens de PMT oefenen we samen om jouw doelen te kunnen behalen. Hierbij kun je een spontaan en betrokken persoon verwachten, die oog heeft voor detail en een grapje maakt op zijn tijd.

PMT kan gebruik maken van een breed aanbod aan oefeningen, maar door eigen ervaring weet ik wat boksen kan doen voor je fysieke- en mentale gezondheid en dat laat ik jou ook graag ervaren!

Collega gezocht

Ben jij vaktherapeut, werk je al zelfstandig of heb je interesse om dit te gaan doen in de toekomst? De praktijk kan versterking gebruiken en daarom nodig ik jou bij interesse graag uit om de mogelijkheden te bespreken.

Samen kunnen we zoveel meer!