Evie

Evie

Ik ben Evie Kox (1990). Ik doe mijn werk graag en ben blij met mijn PMT praktijk

in Waalre. Het vak past mij goed; ik ben graag in beweging, samen met anderen, om op deze manier te ontdekken en te leren. Belangrijk in mijn werkwijze is plezier, betrokkenheid en een praktische insteek.

Ik heb van jongs af aan altijd veel bewogen, het was voor mij dan ook een logische stap om de sportopleiding ‘’CIOS’’ te gaan volgen, waar ik ben afgestudeerd als bewegingsagoog. Ik was echter nog lang niet uitgeleerd, want naast fysiek bewegen was ik ook nieuwsgierig naar wat mensen beweegt op psychisch vlak. De opleiding ‘’Psychomotorische therapie’’ die ik in 2011 startte, gaf mij dan ook het beste van twee werelden.

In 2017 ben ik begonnen met het opbouwen van mijn praktijk nadat ik mijn loopbaan in 2015 was gestart bij de GGzE. Het is een bloeiende en kleinschalige praktijk waarin ik met veel plezier werk met kinderen, jongeren, hun opvoeders en volwassenen. Elke keer weer merk ik de kracht van bewegen en lichaamsgericht werken. Voor mij zijn het dé middelen om te leren omgaan met gevoelens en dit is meestal de hulpvraag die aan mij gesteld wordt door kinderen en volwassenen.

Kom, laten we gooien, focussen, opgeven, ontspannen, leren, meppen, toelaten....

Suzanne

Suzanne

Ik ben Suzanne van der Aalst, 36 jaar, moeder van twee kinderen en woon samen met mijn partner. Bij ons wonen ook nog twee katten en een hond, er is altijd leven bij ons in huis. In mijn vrije tijd ben ik graag fysiek bezig, zoals hardlopen, boksen of andere manieren van bewegen.

Stil zitten is niet één van mijn sterkste kwaliteiten maar dit heb ik inmiddels, met vallen en op staan, nu beter onder de knie waardoor er een gezondere balans is tussen in- en ontspanning.

Balans…een woord dat met regelmaat terugkomt tijdens de PMT, want soms kunnen wij die, of je nu jong of ouder bent, even kwijt zijn. Ik ondersteun je graag om ‘’jouw balans’’ weer te vinden. Of het nu gaat om boze uitspattingen, nare gebeurtenissen of als je nog niet zo assertief bent als je zou willen, tijdens de PMT oefenen we samen om jouw doelen te kunnen behalen. Hierbij kun je een spontaan en betrokken persoon verwachten, die oog heeft voor detail en een grapje maakt op zijn tijd.

PMT kan gebruik maken van een breed aanbod aan oefeningen, maar door eigen ervaring weet ik wat boksen kan doen voor je fysieke- en mentale gezondheid en dat laat ik jou ook graag ervaren!

Suzanne

Esther

Hallo, mijn naam is Esther Kweens.

Ik ben 37 jaar oud en woon in Waalre samen met mijn vriend en onze twee kinderen. In mijn vrije tijd ontspan ik graag door actief bezig te zijn met hardlopen, voetbal, met de kids spelen en motorrijden. Ik houd er ook van om creatief bezig te zijn, het is bij mij thuis altijd spannend welke kleur de muren hebben en hoe de meubels nu weer staan.

Ik ben dol op sport en spel en heb een jarenlange ervaring in de (Kind- en Jeugd)psychiatrie, specialistische GGZ en verslavingszorg. Als psychomotorisch therapeut streef ik ernaar om samen met jou te kijken welke setting het best bij jou past om jouw doelen te bereiken. Dit kan liggend op een matje, rennend door de bossen, klauterend in de speeltuin of net wat we samen verzinnen.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou te ontdekken welke aanpak het beste voor je werkt.

Suzanne

Amber

Ik ben Amber (1990) en ik vind het geweldig om lichaam en brein te trainen. Het liefst doe ik dit lichaamsgericht door sportieve oefeningen te gebruiken om je te laten zien hoe je brein werkt. En dit kan natuurlijk het beste bij psychomotorische therapie. Als psychomotorisch therapeut vind ik verbinding, autonomie en de ontdekkingstocht naar binnen het belangrijkste.

Ik ben altijd gefascineerd geweest door hoe mensen leren en de werking van de hersenen. Ik heb dan ook met veel plezier toegepaste psychologie
gestudeerd. Toch knaagde er nog iets en wilde ik heel graag verder in de sport. Ik besloot de master bewegingswetenschappen met sportpsychologie te volgen en startte ik als sportpsycholoog. Alsnog in een spagaat tussen het brein en de sport vond ik uiteindelijk de gulden middenweg: PMT!

In mijn vrije tijd vind je mij ergens in een sportzaal. Zelf doe ik aan cheerleading, weightlifting, crossfit en acroyoga. Als ik niet zelf aan
het sporten ben ondersteun ik het Nederlands selectieteam cheerleading voor hun WK; leid ik nieuwe niveau 3 turntrainers op of geef
cheerleading training. Ik deel graag mijn liefde voor sport met je en ik hoop snel kennis met je te maken.

Collega gezocht

Ben jij vaktherapeut, werk je al zelfstandig of heb je interesse om dit te gaan doen in de toekomst? De praktijk kan versterking gebruiken en daarom nodig ik jou bij interesse graag uit om de mogelijkheden te bespreken.

Samen kunnen we zoveel meer!