Over mij

Over mij

Ik ben Evie Kox (1990). Ik doe mijn werk graag en ben blij met mijn PMT praktijk

in Waalre. Het vak past mij goed; ik ben graag in beweging, samen met anderen, om op deze manier te ontdekken en te leren. Belangrijk in mijn werkwijze is plezier, betrokkenheid en een praktische insteek.

Ik heb van jongs af aan altijd veel bewogen, het was voor mij dan ook een logische stap om de sportopleiding ‘’CIOS’’ te gaan volgen, waar ik ben afgestudeerd als bewegingsagoog. Ik was echter nog lang niet uitgeleerd, want naast fysiek bewegen was ik ook nieuwsgierig naar wat mensen beweegt op psychisch vlak. De opleiding ‘’Psychomotorische therapie’’ die ik in 2011 startte, gaf mij dan ook het beste van twee werelden.

In 2017 ben ik begonnen met het opbouwen van mijn praktijk nadat ik mijn loopbaan in 2015 was gestart bij de GGzE. Het is een bloeiende en kleinschalige praktijk waarin ik met veel plezier werk met kinderen, jongeren, hun opvoeders en volwassenen. Elke keer weer merk ik de kracht van bewegen en lichaamsgericht werken. Voor mij zijn het dé middelen om te leren omgaan met gevoelens en dit is meestal de hulpvraag die aan mij gesteld wordt door kinderen en volwassenen.

Kom, laten we gooien, focussen, opgeven, ontspannen, leren, meppen, toelaten....